Kontakt: info@klackarochkaffe.se

Fynda med lätthet

Att gå in i en butik och sedan ta det billigaste plagget med den största röda lappen på är inte att fynda – det är att shoppa vårdlöst, då du med stor sannolikhet inte kommer använda plagget. Att fynda handlar om att du är på jakt efter något och har en uppfattning om vad det ska kosta, och får det till ett pris som är mycket bättre. Den nyöppnade secondhand-butiken på Hornsgatan, Myrorna, har ett samarbete med Stureplansgruppen och alla kläder som glöms hamnar hos dem. Vilket gör att du kan fynda Marc Jacobs till Tiffany´s.

”Butiken samarbetar bland annat med Stureplansgruppen och flera olika hotell, vars kvarglömda dyrgripar säljs till förmån för Röda Korsets verksamhet. Det finns hur mycket som helst att ta till vara på. Från två nattklubbar som vi varit på fick vi med oss 30 säckar kläder som samlats in de senaste tre månaderna. Så man kan se fram emot hösten med många fina kappor och andra plagg.”

Använd nätet

På Internet finns allt man kan tänkas behöva. Och du kan med en kaffe bredvid dig röra dig mellan olika affärer och hitta massor av bra erbjudanden som gör att dina fynd blir enklare att göra.  Närshopping blir allt vanligare – och tryggare, när vi är stressade och har mycket att göra på jobbet. Klicka in dig på denna länk för att med bra rabatter kunna kamma hem några fynd. http://www.kampanjjakt.se/rabattkod/footway.php Trevlig shopping!