Kontakt: info@klackarochkaffe.se

Så här lätt skapar du en snygg tavelvägg

Blommor, kloka citat eller kanske är du riktigt svag för klassisk abstrakt fotokonst? Tavelväggar är inte bara en tillfällig fluga, tvärtom. Att inreda uppåt väggarna är det nya svarta – numera finns det dessutom gott om kreativa, vackra och färdiga paketlösningar du kan använda dig av.

Ifall du är en av dem som genast blir vansinnigt otålig när du drabbas av inredningsinspiration så kommer du troligtvis att bli stormförtjust när du upptäcker Decor of Sweden och deras kreativa och breda utbud. Det saknas inte tips om hur du gör din egen tavelvägg men trots det kan vara skönt att bara luta sig tillbaka och klicka hem en färdig lösning.

Fördelarna med en proffslösning på väggen

En av de absolut smidigaste fördelarna med Decor of Sweden är helt klart de färdigmatchade lösningar som erbjuds. Orkar du inte mixa och matcha och göra själv? Inga problem, här kan du nämligen välja mellan ett urval av tavelväggar som redan är matchade med passande ramar och passepartouter.

Fördelarna med att satsa på en färdig lösning är givetvis många men en som tål att lyftas fram lite extra är att du då undviker att mötas av otrevliga överraskningar. Det är till exempel lätt hänt att visualisera vilken läcker vägg du ska skapa men ändå missa att dina motiv kanske inte riktigt fungerar tillsammans som helhet. Sist men inte minst: varför krångla med att leta efter egna, fina bilder som är tillräckligt högupplösta när du bara kan välja och vraka mellan massor av kvalitetsgranskade fotografier och konstnärliga tryck?

Pudrigt rosa och naturtoner

Oavsett om du väljer att inreda sovrum eller vardagsrum så är exempelvis pudrigt rosa eller mjuka naturtoner säkra kort för din första tavelvägg. Risken att du ska spika upp motiv som du tröttnar på eller irriteras av är minimal och tavlorna utgör garanterat ett härligt komplement till din övriga inredning. En sak som du dock gör bra i att planera innan du börjar med din tavelvägg är att fundera över var och hur tavlorna ska hängas. Det lönar sig att tänka igenom innan, så kan du undvika att orsaka onödigt många spikhål i väggen.

Tveka inte att klicka in dig på Decor of Sweden för mer härlig inspiration!