Kontakt: info@klackarochkaffe.se

Så inreder du barnrummet med egentillverkade saker

När du ska inreda barnrummet kan du först kolla vad du har hemma i form av färg och möbler. Det går med enkla medel förändra en gammal möbel till något helt nytt. Försök att tänka utanför boxen när du ska hitta bra inredning.

Wall,Mock,Up.,Child's,Room,Interior.,Scandinavian,Style.,3d,Rendering,Att inreda barnrummet är en rolig uppgift och det finns mycket som du kan tillverka själv. När du ska inreda ett barnrum sak du tänka på helheten och att det finns en harmoni i rummet. Det är en bra idé att försöka matcha färger, stil och mönster med varandra. Belysning är väldigt viktigt för helheten och hur rummet upplevs. Det finns många fina nattlampor för barn som ger en stämningsfull belysning. Det finns allt från mer avancerade nattlampor som kan projicera en stjärnhimmel till vanliga lampor med härliga motiv. Du kan alltid testa att göra ett nattbord av en äppellåda och ställa en matchande nattlampa på. En gammal pall som du målar om kan också agera nattbord. Tänk på att ha en lampa i taket också.

“I Eddas rum står ett antikt vitrinskåp som Elin målat om och dekorerat med dekorplast.” Läs mer här

Det är endast fantasin som sätter gränser

Det finns massor med saker som du kan tillverka och använda i inredningen i barnrummet. Du kan tillverka en bokhylla av lastpallar eller återbruka andra möbler. Du kan exempelvis klä in en gammal stol i en mysig fuskpäls och låta det vara skrivbordsstol. Om du är händig kan du bygga en sängkoja med dubbla användningsområden, både en koja att leka i och säng.