Kontakt: info@klackarochkaffe.se

Såhär planerar du en lyckad midsommarfest 2023

Är det din tur att bjuda in till storslaget galej på midsommar nästa år? Då har du hittat helt rätt. Här ska du nämligen få de bästa inredningstipsen. Men även idéer gällande mat och underhållning. Börja i rätt tid, planera midsommar 2023 redan nu!

Hur får du till det perfekta midsommarfirandet? Finns det några knep som säkerställer en lyckad fest? Häng med, här är guiden till det perfekta partyt!

Fynda i förtid

Ett stående tips som är värt att inleda den här artikeln med är att införskaffa midsommardekorationer reda nu. Du kan nämligen fynda midsommar dekorationer på nätet till riktigt bra pris året om. Chansen är dessutom större att du kan handla till en lägre prislapp om du köper hem dekorationerna långt i förväg. Du kan till exempel hitta utförsäljningar av förra årets midsommarprylar till rabatterat pris.

  • Svenska flaggan i olika format
  • Blågula serpentiner
  • Fina servettringar till dukning
  • Partytält till trädgården

Det är dessutom mindre stressigt att vara ute i tid eftersom du kommer ha allt mer att göra ju mer midsommar närmar sig. Har du redan gjort alla inköp av dekorationer som flaggor, serpentiner och annat festligt kan du istället fokusera på mat och dryck.

Tips på mat och dryck midsommar

På Midsommar är det i regel den traditionella smörgåsbordet som står på menyn med sill, potatis, köttbullar och lax. Men det betyder inte att du kan bjuda på annat när det vankas midsommarfest. Det kan till och med uppskattas om du tänker utanför boxen och bjuder på något oväntat. Kanske klassisk taco-buffé eller varför inte årets första BBQ. En frisk välkomstdrink är ett måste och gärna öl på kylning!