Kontakt: info@klackarochkaffe.se

Hitta billigt badmode på nätet

Det är dags för badsäsongen! Vi har spanat in badmodet för att se vad det finns för schyssta badkläder att shoppa hem. Det är inte alltid lätt att hitta badmode på nätet, men om du hittar baddräkter för rabatterat pris, fri frakt och kanske också fri retur – ja, då finns det ingen anledning till att du ska stå i ett omklädningsrum på affären och stressat prova alla badkläderna du hittat.

Var hittar man då de bästa rabatterna? Jo, om du till exempel googlar på Ellos-rabattkod kommer du snart upptäcka att det finns en massa bra deals som du kan ta del av. Det kan vara olika kampanjer som du annars går miste om. Ha det för vana att leta dig till erbjudanden innan du klickar hem en vara. Ofta är det lättare än vad du själv kanske trodde från början!

Baddräkter du kan hitta på nätet

Så vad gäller då i badmodet den här säsongen? Vi har spanat in lite olika tidningar som alla har listat sommarens snyggaste baddräkter. Ett tips är att inte följa bilderna slaviskt, utan mer ser det som inspirationsreportage där du kan få tips och idéer. Ofta har vi redan en bestämd uppfattning om vad vi vill ha och vad som är smickrande för just våra kroppar. Du kan mer titta på färgteman och på fina accessoarer som en fin strandkjol till exempel.

”Bland årets hetaste trender spottar vi bland annat djuriska mönster, smala axelband, smickrande draperade silhuetter, romantiska volanger och sportiga neonkulörer. Vi har plockat ut säsongens mest stilsäkra baddräkter, bikinis, strandplagg och strandaccessoarer – skynda och fynda!” Damernas Värld

Ja, det råder ingen tvekan om att leopardmönstret är 2019s kanske viktigaste mönster. Ett tema som kommer och går men som passar så otroligt fint till en solbrun kropp. Kanske är det därför vi är lite extra galna i mönstret till sommaren? I Amelia konstaterar man att gult är en färg vi inte får nog av i år, och där har man även listat baddräkter för olika kroppstyper och hudfärger. Spana in reportaget! Känner du dig ännu inte mätt? Då kan vi tipsa om ett reportage i Nyheter24 som listar 13 heta bikinis för säsongen att klicka hem. Lycka till!