Kontakt: info@klackarochkaffe.se

Årets hetaste smyckestrender

Trender kommer och går varje år men en sak är säker och det är att smycken av alla slag alltid kommer att vara inne. Satsa på enkla vackra smycken som matchar din outfit perfekt eller gå over the top och låt dina smycken varar det som står i centrum och sticker ut. Här är trenderna inom smyckebranschen du ska ha koll på i år.

Smycken kommer alltid att vara snyggt oavsett vilken stil du har. Det du framförallt behöver ta i beaktning är att du alltid ska klä dig efter dina personliga stil. Det är viktigt att du känner dig bekväm i det du har på dig för då kommer du alltid att känna dig som snyggast. Men det är ändå kul att följa årets trender som i år är bland annat enkla och snygga armband, stora ringar i öronen och färgglada örhängen i textil med tofsar.

Årets hetaste mode

smyckenEn trend som aldrig går ur tiden är enkla silversmycken, till detta får du gärna matcha med snygga färger på kläderna som sticker ut och kan komplettera dina smycken. Något som har synt flitigt på catwalken senaste tiden är stora ringar till örhängen, även kallade för XL-hoops. Dessa är riktigt snygga och kommer sticka ut till vilken outfit du än har på dig. till dessa är det coolt att ha någon form av streetmode som en oversized hoodie och ett par färgglada sneakers.

För något år sedan började det komma fler och fler örhängen i textil med större tofsar i färgglada färger. Även i år är dessa en av de största trenderna och kommer att stjäla allt fokus. Du bör även satsa på smycken som är klassiska och aldrig kommer gå ur tiden såsom enkla guld- och silversmycken av hög kvalitet. Dessa kommer alltid att se eleganta ut och göra att du känner dg fin.