Kontakt: info@klackarochkaffe.se

Inred trädgården med en badtunna

En trädgård är hemmets hjärta när det är vackert väder. Se till att din trädgård är en plats där man vill umgås med vänner och familj men även där du själv kan koppla av. En badtunna kommer få din trädgård att lyfta till nya nivåer. Inte nog med att du själv kan njuta av din badtunna varje dag utan när det är dags att flytta kommer en badtunna öka värdet på huset.

Installera en snygg badtunna i trä i trädgården för att ge ditt hem en riktig känsla av lyx. För många är trädgården stället man vill vara på så fort det blir fint väder vilket ger oss ökad livskvalitet. Vi människor mår bra av att vara utomhus. Forskning visar att människor som vistas i ett grönområde minst 120 minuter i veckan har bättre hälsa och ett bättre välmående.

En badtunna för fest och avkoppling

badtunna i träEn badtunna i trädgården kommer göra detta till en inbjudande plats där du själv klan koppla av. Bjud in vänner och familj för en fest med trädgårdshäng som avslutas med champagne och glada stunder i badtunnan. Inte nog med att detta blir en plats där man vill umgås, en badtunna höjer även värdet på ditt hus. En uteplats som är välvårdad och inbjudande gör hela huset säljande.

Trädgård som bjuder in till njutning

Även om en badtunna gör susen för din trädgård behöver du komma ihåg att sköta om din trädgård och ge den kärlek. Här kommer några saker du bör tänka på för att hålla efter din trädgård.

  • Det första du behöver tänka på är att klippa gräset. När gräset är klippt ser trädgården välvårdad ut, dessutom finns det inget som slår doften av nyklippt gräs.
  • Ogräs är en trädgårds värsta fiende. Ogräs växer både under sommar och vinter därmed är det är
  • viktigt att hålla efter detta så att du endast får gräs och blommor som du faktiskt vill ha i trädgården.
  • Plantera vackra blommor i rabatten. Håll koll på när de behöver vatten om det är en period utan regn.
  • Om du har träd och buskar som tappar mycket löv behöver du kratta gräsmattan med jämna mellanrum.

Tänk på att en trädgård inte endast är ett sommarprojekt. Här kan du spendera soliga vår- och höstdagar också så se efter trädgården även under dessa perioder. Skapa en lyxig trädgård med en vacker badtunna så kommer du automatiskt vilja vara ute mer och får bättre hälsa.