Kontakt: info@klackarochkaffe.se

En massa presenttips

I detta inlägg går vi igenom en hel radda med presenttips, till mor till vänner och tittar till och med på vad President Obama gav sin fru, Michelle i femtioårspresent. Stanna kvar för tips och inspiration. 

Det behövs alltid presenttips, från födelsedagar till Mors dag och till jul. Det är inte alltid så lätt att hålla igång inspirationen, särskilt inte när flera födelsedagar infaller kort inpå varandra med lite tid för planering. I tidningar online brukar det finnas en hel del råd och hjälp för den som likt mig inte alltid är den bästa på att fundera ut något riktigt speciellt till bästa vännens födelsedag eller till barn inför julens klappöppning.

Presenttips från högt till lågt

I Metro listas fem presenttips som är lite snällare för hjärtat:

  1. Klippkort på promenader
  2. En god middag
  3. En flaska gott vin
  4. En skön huvudkudde
  5. En sluta röka-kursflera presenter

Om du fortfarande inte vet riktigt vad du ska köpa finns det alltid företag som är specialiserade på just presenter och som gör det väldigt enkelt för oss som inte har hunnit tänka ut något. Bra presenttips finns även online och det är lätt med både beställning och frakt. Enligt NWT gör svenskarna många av sina presentköp just på nätet – särskilt inför julen.

I Västerbottens-Kuriren listas det tio presenttips till mammor, varför inte en tatuering? En riktigt fin mugg eller tekopp? Eller kanske en hängmatta som hon kan slappa i när solen står högt på himlen med en god bok och solglasögonen vilandes på nästippen?

Sen så gillar ju de flesta godis också. Många är vi som har godisråttegenen starkt pulserande i våra kroppar. Sött och salt, choklad och chips – vi älskar allt och lite därtill. Med väl utvalda sötsaker kan man aldrig misslyckas med en present, det är ännu ett bra presenttips. En fin box med choklad gör de allra flesta lyckliga, eller en kombination av godis och biobiljett? Vad mer kan man begära egentligen?

Eller så gör man som Obama, som enligt DN gav sin fru, Michelle Obama, egentid i present till sin femtioårsdag. Något som nog är många föräldrars dröm, särskilt de som likt Michelle Obama har fullt upp med sina plikter – både knutna till yrke och familj.