Kontakt: info@klackarochkaffe.se

Kreativa väggar

Vår personlighet måste lysa starkt i våra hem. Det räcker inte med att ha en persisk matta, ett hörn med porslinskatter eller en vägg med böcker; sorterade i alfabetisk ordning. Nu ska färg upp på väggarna, och gärna i form av en fondvägg eller egendesignat motiv. Enligt ”Vi i Villa” verkar läsarna gilla det ljusa och fräscha medan experten Stefan Nilsson på Trendgruppen mer känner att det är dags för förändring på våra väggar.

”Visst tycker jag att café latte-färgen känns väldigt daterad och det helvita minimalistiska rummet känns också väldigt daterat. Det är förvånande att det är så mycket saker som funnits med på marknaden i tio, femton år. Det förvånar mig att det hänger kvar så länge”

Måla själv

På www.handkraftbygg.se kan du få hjälp om du kör fast och orken sipprat iväg. Men, innan borde du försöka själv. Det är inte så svårt, det gäller bara att ha tålamod och noggrannhet.  Det finns tusentals olika motiv så rådfråga i butik innan du far hem så du får med dig alla tillbehör som behövs för att så enkelt som möjligt få upp tapeterna snyggt. Väljer du att måla fritt är en rekommendation  att innan du börjar ha en skiss i naturlig storlek du skurit ut och tejpat upp på väggen. Antingen om den sitter kvar under tiden du målar eller om du märker upp med tejp. Allt för att du inte ska måla utanför. Ett annat bra tips är att besöka Panduro och tala med personalen för att höra om de har några smarta och snygga tips.